Make Lash - revolucionarni serum za stimuliranje rasta trepavica

Make Lash - revolucionarni serum za stimuliranje rasta trepavica

Sanjate o dugačkim i gustim trepavicama? Isprobajte regenerator Make Lash i osjetite raskoš neodoljivog pogleda već za 3 mjeseca primjene!

Za koga?

Ovaj specijaliziran serum je bio obrađen imajući u vidu probleme osoba sa slabim i kratkim trepavicama sklonim ispadanju koje ih žele jačati iznutra. Proizvod je namijenjen također ženama koje posjeduju trajnu šminku ili umjetne trepavice, osobama nakon kemoterapije te onima koji koriste leće.

Kako djeluje Make Lash?

Serum posjeduje konzistenciju koja prodire u korijene dlake, hraneći ih i jačajući. Napredni aktivni sastojci stimuliraju folikule dlake na rast, vraćajući trepavicama vitalnost i štiteći ih od štetnog djelovanja vanjskih čimbenika. Učinkovitost kure se vidi i kod prirodno tankih trepavica, kao i kod onih koje su uništene nepravilnom njegom ili kozmetičkim tretmanima. Komforan aplikator dozvoljava bez ikakvih problema nanošenje tvari na liniju rasta trepavica koje postaju vidljivo gušće i jače već nakon nekoliko tjedana.

Prirodne aktivne tvari

Formula Make Lash se zasniva na dva najvažnija sastojka koji podržavaju prirodan rast trepavica i koji su poznati po svojim hranjivim sposobnostima. Prvi od njih je biološki aktivni peptid Biotinoyl Tripeptide-1 koji jača strukturu dlake, potiče njezin rast i vraća elastičnost. Drugi sastojak je provitamin B5 – pantotenska kiselina. Nakon što prodire u kožu, pretvara se u vitamin B5 i sudjeluje u diobi stanica dlake, što neposredno utječe na njezino jačanje. Osim toga, idealno hrani trepavice, hidratizirajući i štiteći ih iznutra.

Zašto vrijedi?

Ovo još nisu sve prednosti Make Lash! Zahvaljujući tome što ima oblik eyelinera, regenerator je iznimno efikasan i komforan za primjenu. Koristi se za noć jer se tada stanice intenzivnije regeneriraju. Serum ne izaziva iritacije, ne teče s trepavica i munjevito se upija. Za najbolje efekte koristite ga svaki dan tijekom 3 mjeseca, a zatim – za održavanje rezultata kure – 2 puta tjedno. Na taj način Vaše trepavice će brzo dobiti obim o kojem sanjate, a Vi ćete ponovno osjetiti raskoš izrazitog pogleda.