Microneedle Skin Care Therapy: novo oružje u borbi protiv bora

Microneedle Skin Care Therapy: novo oružje u borbi protiv bora

Prava je revolucije na tržištu estetičke kosmetologije: zahvaljujući Microneedle Skin Care Therapy proći ćete tretman protiv bora kod kuće, štedeći novac za skupe tretmane.

Na početku treba naglasiti da Microneedle Skin Care Therapy nije još jedan omlađujući proizvod kojemu je cilj samo smanjenje bora. To je kompleksan uređaj koji se zove mezzoroller, odgovara potrebama Vaše kože. Sastoji se od profesionalnog valjka koji je pokriven trnovima za masažu i serum koje sadrži koncentrirane aktivne sastojke: hijaluronska kiselina i faktor EFG

Hijaluronska kiselina regenerira strukture kolagena u koži, veže čestice vode i popunjava bore iznutra. Dubinski navlažuje kožu, ublažava alergične reakcije i štiti od utjecaja vanjskih čimbenika.

Faktor EFG stimulira metabolizam ćelija kože, utječe na njihovu regeneraciju, poboljšava vitalnost i djeluje kao lifting.

Djelovanje obaju tvari se pojačava masažom valjkom koji poboljšava cirkulaciju, odstranjuje mrtve ćelije kože i ubrzava proces regeneracije. Na taj način postižete efekt sličan mezoterapiji koji je ipak više od 20 puta jeftiniji! (jednokratna cijena procedure u kozmetičkom salonu je oko 200 PLN, a iznos za pojedinu aplikaciju mezzorollerom je manje od 8 PLN). Dakle uređaj omogućuje minimalizaciju troškova borbe protiv bora i drugih nesavršenosti kože. Je potpuno siguran, efektivan i jednostavan što se tiče uporabe. Zahvaljujući tome da je višenamjenski može služiti ne samo osobama u zrelim godinama koje imaju probleme s borama. Bit će također savršen pri redukciji ožiljaka (nakon acnea, opekotina ili drugih), izjednačavanju boje kože, odstranjivanju nesavršenosti ili stvaranju elastičnijim pojedinih dijelova tijela (trbuh, noge, stražnjica). Možemo ih koristiti također u formi tretmana za jačanje i hidrataciju. Zbog djelovanja aktivnih tvari to se događa na razini same kože, efekti su vidljivi značajno dulje nego u slučaju običnih krema za izglađivanje. Da bi postigli najbolje rezultate dovoljno je da se koristi Microneedle Skin Care Therapy jednom tjedno, navečer, nakon očišćenja kože. Jamčimo da ćete prve efekte uočiti nakon jednog tretmana!