Flexa Plus: prirodno rešenje za zdrave zglobove

Flexa Plus: prirodno rešenje za zdrave zglobove

Ne možete svobodno funkcionisati zbog bola zglobova? Upoznajte sredstvo s pomoću kojeg će ova neudobnost postati jedino loše sječanje.

Problem zglobova može se godinama razvijati bez ikakvih simptoma. Kad već izide ven, često nesvjesnim pacijentima otežava funkcioniranje. Oštar bol onemogućava čak i preprosto hodanje. Je li postoji način, da taj problem uklonimo a da u sebe ne trpamo kemičnih protuupalnih sredstava? Čini se, da jeste, pa u pomoć nam dolazi Majka Zemlja.

Ovo mišljenje dobro razumjeju stručnjaci iz laboratorija Flexa Plus koji su stvorili novi, potpuno prirodan dodatak koji, zahvaljujući unikatnom sklopu sastojaka, potpomaga zdravlju zglobova. U preparatu ćemo naći aktivne komponente, kao što je naprimjer preslica koja ispravlja elastičnost vezivnog tkiva, ublažava bol te popunjava nedostatke kremika i kalija, Štoviše, preparat sadrži izvod maćuhice koji djeluje protureumatsko i analgetsko, ojačava hrskavice ter uklanja osećaj ukočenosti zglobova.

Za uspješnost djelovanja dodatka Flexa Plus jamči isto izvod iz make koji pokazuje moćno antiseptično i protuvirusno djelovanje. Nije to još sve. Ova peruvijska biljka liječi isto tegobne bolove koljenskih zglobova, kuka, laktova i kralježnice te ublažava bolne posljedice mišičnih bolesti. Štaviše, u preparatu Flexa Plus su isto upotrijebili izvod maslačka koji pomaže u produkciji kolagena - ključnog sastojka hrskavice, nedostatak koje je uzrok za močne bolove zglobova.

Biser među sastojcima Flexa Plus je također kopriva koja u svojim nematocistima sadrži mravlju kiselinu - prirodni lijek za teške bolove, oboje reumatske te artrirične. Preparat je također obogaćen izvodom matičnjaka te ključnimi za pravilno funkcioniranje tijela vitaminom A, C i E.

Dodatak je treba uzimati dva puta dnevno - prije doručka i ručka, nato popiti veliko vode. Preparat ne mogu koristiti trudnice i dojilje, djeca do 18. godine te osobe koje su alergične na bilo koji sastojak preparata.

 

 

Flexa Plus je dodatak prehrani koji će ti pomagati pobijediti bol zglobova te vratiti se običnom ritmu života. Ne čakaj više i dopustite da Vam pomažemo. Flexa Plus je tvoje rešenje za zdrave zglobove.