Inovativni šampon Sanso Duo: povratite gustu, jaku kosu već nakon tri mjeseca!

Inovativni šampon Sanso Duo: povratite gustu, jaku kosu već nakon tri mjeseca!

Problem slabe, uništene i ispadajuće kose se odnosi na mnoge od nas. Kako se s tim snalaziti? Probajte 100% prirodan šampon koji hrani i jača kosu zahvaljujući brižno odabranim aktivnim sastojcima.

Razlog ispadanja kose

Oslabljivanje kose proizlazi obično iz nedovoljne količine vitamina i minerala, dostavljanih organizmu. Osim loše dijete to može biti također vezano za stres, nedovoljnu količinu sna i utjecaj negativnih vanjskih čimbenika (UV zračenje, mraz, kemikalije). Da bi povratili snagu i zdravlje kosi treba pobrinuti prije svega o jačanju njihove strukture i zaštitne barijere.

 

Vivèse Senso Duo: ishrana iz vana

Dermokozmetička formula šampona Vivèse Senso Duo je oslonjena na vrijednim tvarima i ekstraktima biljaka koje ulaze u ćelije kose, dostavljaju im optimalnu količinu minerala. Zahvaljujući tome kosa postaje jača, prestaje ispadati, vraća joj se sjaj i vitalnost.

Multivitaminski kompleks ulazi u kožu glave, dubinski je prehranjuje, zaustavlja proces nestajanja korijena kose i uzrokuje rast kose.

Ulje od sjemena ruže utječe na povećanje količine kolagena u koži, regenerira korijen kose, štiti od djelovanja slobodnih radikala.

Kofein pobuđuje kosu na rast i blokira razvoj hormona koji odgovara za ćelavljenje.

Ekstrakt od klica pšenice povećava stupanj apsorpcije proteina, produžuje fazu rasta kose i jača njihovu strukturu.

Ulje od kokosa stvara kosu vlažnijom, stimulira njezin rast, stvara je fleksibilnijom i zaustavlja ispadanje.

Arginin ima regenerirajući učinak, utječe na bržu apsorpciju vrijednih aktivnih tvari, jača prirodnu zaštitnu barijeru kose.

Scutellaria baicalensis pobuđuje ćelije kose, poboljšava proces regeneracije nakon njihova gubljenja.

Arnika planinska ubrzava apsorpciju hranjivih sastojaka u koži glave, utječe na gustoću kose.

Ekstrakt iz kamelije štiti kosu od utjecaja štetnih vanjskih čimbenika, podržava hidrolipidno gospodarstvo, vlaži i štiti od prijevremenog umiranja.

Ekstrakt od korijena dumbira utječe pozitivno na mikrocirkulaciju u koži glave, hrani korijene kose, djeluje antioksidacijski.

 

 

Učinak gore navedenih sastojaka je potvrđen u kliničkim testovima. Kako su pokazala istraživanja, svakodnevno korištenje šampona Vivèse Senso Duo liječi probleme vezane za rast kose vezan za razne uzroke i doprinosi njenom zagušćivanju u prosjeku za 20% u 3 mjeseca. Probajte i Vi – jamčimo da prve rezultate ćete vidjeti već nakon nekoliko uporaba.