Hallu Motion – riješi se čukljeva brzo i bezbolno

Hallu Motion – riješi se čukljeva brzo i bezbolno

Tražiš provjerenu, sigurnu metodu liječenja čukljeva? Želiš zaboraviti na upornu bol i vratiti stopalima prirodan izgled? Isprobaj korektivni aparat Hallu Motion!

Kako djeluje?

Hallu Motion ispravlja poziciju iskrivljenog prsta na prirodan način. Njegov glavni sastojak je ortopedska plastika koja posjeduje jake korektivne sposobnosti. Zahvaljujući korištenju tog elastičnog materijala korektor se prilagođava obliku i veličini stopala. Konstrukcija koja omogućava primjenu neposredno na mjesto deformacije osigurava brze, dugotrajne efekte. Osim stupnjevitog uklanjanja iskrivljenja, Hallu Motion smanjuje otekline i nagnječenja oko deformiranog prsta te zaustavlja daljnje promjene u strukturi kosti. Osim toga, značajno poboljšava cirkulaciju, likvidira bol i poboljšava ugodu hodanja.

 

Kako koristiti?

Korektivni aparat može se nositi tijekom cijelog dana, neovisno od toga koje aktivnosti izvodimo. Kako bismo ga stavili na stopalo treba otpustiti remen na čičak a potom namjestiti tako da se prednji dio korektora nalazi na vanjskoj strani prsta. Dio prekriven spužvom trebao bi prekrivati mjesto deformacije. Traku koja se nalazi na donjem dijelu stopala treba uvinuti oko vanjske strane stopala, staviti preko gornje strane a na kraju zakačiti za kukicu. Traka bi trebala pritiskati prst i čvrsto obavijati stopalo. Tijekom nošenja aparata treba ga stupnjevito stezati povećavajući zategnutost. Manja nelagoda tijekom nošenja garantira pravilno djelovanje korektora – međutim ono ne bi trebalo biti toliko snažno da onemogućava funkcioniranje.

Treba imati na umu da Hallu Motion ne bi smjele koristiti maloljetne osobe te također osobe koje imaju problem s cirkulacijom ili dijabetes.

 

 

Zašto se isplati?

Hallu Motion je alternativa kirurškim zahvatima koji se preporučuju jedino kod jačih deformacija zgloba nožnog palca. Ovo je u potpunosti sigurna metoda koja donosi rezultate potvrđene znanstvenim istraživanjima. Nakon 14 dana korištenja uklanja napetost, bolove i otekline nastale kao rezultat deformacije prsta. Čukljevi nestaju već nakon mjesec dana a zglobovi jačaju čak do 80%. Korektor se može koristiti bilo koji dio dana zajedno s bilo kojom vrstom obuće. To je jedinstveni način liječenja kojeg preporučuju ortopedi i specijalisti s područja podologije. U njegovo revolucionarno djelovanje uvjerile su se već tisuće zadovoljnih klijenata!