FORMEXPLODE – pouzdan način za prirast mase

FORMEXPLODE – pouzdan način za prirast mase

Tražite proizvod koji će unaprijediti učinak treninga, koji utječe na brži rast mišićne mase? Pokušajte Formexplode - dodatak sa trostrukim djelovanjem, stvoren za prave muškarce.

Učinkovitost Formexplode temelji na djelovanju u tri faze: u prvoj fazi sastojci preparata čiste tijelo od toksina i viška vode. U drugoj izravno utječu na mišiće, ubrzavaju njihov rast i pretvaraju masna tkiva u mišiće. Posljednja faza služi konsolidiranju i stabiliziranju učinaka. Razvijen na ovaj način preparat osigurava da je organizam spremniji prihvatiti unesene sastojke, upija ga brže i zadržava dulje. Redovito uzimanje preparata obezbjeđuje veću snagu mišića i tetiva u svim dijelovima tijela, smanjuje osjetljivost na ozljede, povećava energiju i poboljšava kardiovaskularnu kondiciju. Taj učinak omogućava najviši stupanj čistoće aktivne tvari: u sastav preparata ulazi 30 sastojaka, odabranih na temelju dugogodišnjeg istraživanja. Među njima je vrijedno spomenuti pet vodećih:

 

Formexplode recenzije, forum, gdje kupiti - vidi ovdje

- L-Arginin sudjeluje u sintezi kreatina - spoja neophodnog za pohranu energije u mišićima. Potiče izlučivanje dušikovog oksida, koji proširuje krvne žile, čime im omogućuje da pravilno iskoriste hranjive tvari sadržane u krvi. Pored toga, pozitivno utječe na poboljšanje učinkovitosti organizma.

- Kreatin neophodan za oblikovanje i stvaranje figure, posjeduje jaka anabolička i ergogenička svojstva, koja ubrzavaju rast mišića. Zahvaljujući njima, mišići postaju veći, te dobivaju snagu i izdržljivost. Kreatin također potiče proces regeneracije u pauzama između treninga.

- L-Karnitin umanjuje broj mikro ozljeda mišića, ubrzava regeneraciju i nadgradnju. Pomaže u smanjenju tjelesne masti, sprječava jo-jo efekt. Osigurava poboljšanje snage, kondicije i izdržljivosti organizma, izvrstan je izvor energije tijekom dana treninga.

- L-Tirozin je jedan od osnovnih proteina aminokiselina. On igra ključnu ulogu u poticanju proizvodnje neurotransmitera dopamina i norepinefrina. Odgovorni su za osjećaj umora i koncentracije.

- BCAA je razgranati lanac aminokiselina koje imaju anti-kataboličko djelovanje. Odgađaju osjećaj umora i ubrzavaju proces oporavka. Njihova redovita uporaba potiče anabolizam mišićne mase i učinkovito inhibira njezinu razgradnju.

 

 

Obzirom na svestranost i široki spektar djelovanja, Formexplode se preporučuje i za profesionalne sportaše i osobama koje amaterski treniraju. Osim povećanja mišićne mase i poboljšanja kondicije, također jamči dodatne pogodnosti: pomaže mršavljenje, utječe na bržu regeneraciju organizma, poboljšava potenciju, podupire imunološki sustav, smanjuje znojenje, djeluje detoksikacijski. I sve to u samo nekoliko tjedana!