Perle Bleue: krema protiv bora s prirodnim djelovanjem

Perle Bleue: krema protiv bora s prirodnim djelovanjem

Da li želite poboljšati čvrstoću i elastičnost kože, štiteći je od daljnjeg starenja? Sanjate o tome, da zaboravite na bore? Isprobajte inovativnu kremu Perle Bleue, koja se temelji na prirodnim aktivnim tvarima.

Starenje stanica kože je prirodni proces, koji počinje već u dobi od oko dvadeset godina. Barijere za zaštitu kože postupno nestaju, a kolagenska mreža gubi elastičnost, što dovodi do gubitka jedrine. Kako vrijeme odmiče, na licu se pojavljuju ružne linije, bore i diskoloracije. Kako spriječiti ove procese? Da biste zaustavili znakove vremena, trebate njegovati kožu redovito pomoću posebnih proizvoda koji sadrže sastojke koji inhibiraju proces starenja. Učinkovitu pomoć u ovom zadatku će pružiti krema Perle Bleue, koja se temelji na nizu sastojaka dokazanog djelovanja.

Formula proizvoda je razvijena na način da se zadovolje najvažnije potrebe zrele kože. Perle Bleue djeluje na 5 različitih razina:

- zateže kožu

- vraća elastičnost

- smanjuje bore

- poravnava konture lica

- štiti od mlitavosti.

Višezadaćnost preparata omogućuje kompozicija aktivnih tvari, odabranih zbog jakih svojstava protiv starenja i podmlađivanja. Njihova je učinkovitost potvrđena brojnim kliničkim ispitivanjima, izvedenim na najvećim svjetskim sveučilištima. Pojedini sastojci dugoročno izravnavaju bore (također mimičke), regeneriraju lipidni sloj kože, obnovljaju joj fleksibilnost, neutraliziraju iritaciju, djeluju kao antioksidansi i imaju zaštitnu funkciju. Osim toga, pružaju koži važne vitaminime i minerale, što za učinka ima da koža postaje čvrsta, glatka i hidratizirana. Učinkovitost tretmana s Perle Bleue potvrđuje široka prodajna mreža i mišljenja zadovoljnih kupaca diljem svijeta.

U sastav ovog proizvoda ulaze supstance poput: kolagena, shea maslaca, kompleks dermcom, ulja jojobe, ulja oraha makadamije, ekstrakt lukovice šafrana, ekstrakt bagrema te prah snježne alge. Svaka od njih poznata je po vrhunskim hidratizirajućim i regenerativnim svojstvima. Određeni sastojci bogat su izvor vitamina (A, E, F, vitamina B skupine) te mineralnih sastojaka koji direktno utječu na kondiciju kože. Zahvaljujući prisutnosti cjenjenih supstanci krema savršeno hidratizira kožu, utječe na njenu čvrstoću i elastičnost, štiti je od djelovanja slobodnih radikala, obnavlja je, ublažava upalna stanja i zaustavlja procese starenja.

 

 

Kako koristiti kremu Perle Bleue?

Na očišćeno lice i vrat, nanesite malu količinu preparata. da biste umasirali kremu, napravite snažne kružne pokrete u smjeru čela. Poslije toga prijeđite lice brzim pokretima. U cilju postizanja najboljih rezultata, ponovite postupak dva puta dnevno po 3 minute. Prvi učinci moći će se vidjeti već nakon prve upotrebe, a nakon nekoliko dana koža će se postupno izgladiti!