Učinkovito sredstvo protiv sijedenja? Isprobajte Grey Blocker!

Učinkovito sredstvo protiv sijedenja? Isprobajte Grey Blocker!

Počeli ste kod sebe primjećivati sijedu kosu? Nije još prekasno da zaustavite taj proces! Grey Blocker će Vam omogućiti vratiti prirodnu boju kose jačajući je iznutra te je činiti sjajnom i zdravom.

Zašto kosa počinje sijedjeti?

Glavni je razlog pad proizvodnje melanina: grupe pigmenata koja odlučuje o boji kose i štiti je od djelovanja sunčevih zraka. Njihova količina u folikuli može početi padati zbog različitih čimbenika: dobi, stresa, nepravilne prehrane ili nezdravog načina života. Srećom, nedostatak melanina može se lako nadoknaditi vraćajući time prirodnu boju kose.

 

Kako djeluje Grey Blocker?

Formula dodatka prehrani temelji se na trima aktivnim tvarima koje imaju znanstveno potvrđeni utjecaj na boju i stanje kose. To su: biotin (vitamin H), ekstrakt borovnice i kompleks vitamina tipa B. Prva komponenta dubinski hrani kosu i jača njezinu strukturu sprječavajući njezino ispadanje i sijedenje. Ekstrakt plodova borovnice potiče stanice na proizvodnju melanina i time utječe na vraćanje pigmenta.Vitamini B pomažu zadržati boju kose, štite je od djelovanja vanjskih čimbenka, daju sjaj i vitalnost. Zahvaljujući suradnji triju vrijednih tvari, proces sijedenja je uspješno zaustavljen, a kosi se vraća prirodna boja i zdravo stanje!

 

Je li ovo sigurno?

Grey Blocker su smislili stručnjaci iz područja zdravlja i njege kose. Prošao je niz neophodnih istraživanja, a njegovu učinkovitost potvrđuje certifikat kvalitete te mišljenja zadovoljnih kupaca diljem svijeta. Štoviše, zahvaljujući stospostonoj prirodnoj formuli, ne morate se brinuti ni o kakvim nuspojavama! Preparat je također jednostavan za uporabu: dovoljno je primati 2 tablete dnevno, prije obroka i popiti velikom količinom vode.

Zašto vrijedi?

  • Inovativna receptura - prvi takav dodatak prehrani na tržištu!

  • Trostruko djelovanje: zaustavljanje sijedenja + vraćenje boje + jačanje kose

  • Isključivo prirodni sastojci

  • Trenutačni učinci: već nakon 2 tjedna!

  • Djelovanje potvrđeno istraživanjima

  • Privlačna cijena

  • Dostupnost u internetskim trgovinama

Već danas provjerite gdje kupiti Grey Blocker i uvjerite se sami u njegovo odlično djelovanje!