Kako brzo i učinkovito izgubiti težinu s bedara i trbuha?

Kako brzo i učinkovito izgubiti težinu s bedara i trbuha?

Vježba, pilule, dijeta, ili možda nešto drugo? Kako brzo smršati od struka naniže?

Kako brzo izgubiti težinu s bedara?

Ako se pitate kako smršati bedra prije Nove godine, koristite učinkovite metode mršavljenja 3 u 1, kombinacijom kozmetike, vježbe i prehrane, uz pomoć učinkovitog dodatka.

Nove metode za za mršavljenje u 2017 godini

Nova vježba poznate osobe na naslovnicama novina? Dijeta prilagodjena vasem stilu života? Ili možda prehrambeni proizvodi s prirodnim sastojcima? Mi smo izabrali najzanimljiviji i najučinkovitiji način mršavljenja koji su se pokazale kao najpopularnije u 2017. Naučit ćete kako se učinkovito riješiti neželjenih kilograma prije početka ljetne sezone, što ćete pročitati u napisima o nedavnim otkrićima u području dodataka i odabrati najbolju dijetu za sebe. Pogledajte kako cemo mršaviti ove godine!

  1. Kozmetika i njega

Dodatno salo oko bedara, obično se povezuje sa tzv. narančinom korom, zapravo neugodnim celulitom. To je akumulirana, ružna mast u bedrima i stražnjici prekrivena grubom, valovitom kožom. Dakle, svaki put kada se pitate kako učinkovito izgubiti težinu s bedara, ne možete na to zaboraviti.

U slucaju ovog dijela tijela nije dovoljna sama dijeta ili dodaci. Mršavljenje bedara potrebno je uz potporu "vanjskog" mršavljenja, pomoću posebnih kozmetika i odgovarajuće masaže, koji ne samo da pomažu mijenjati masnoće iz mišića natkoljenice, ali također jačaju i učvršćuju kožu na tom području, čime se smanjuje vidljivost celulita. Takva akcija i vizualno mršavi predjele stražnjice i bedara.

Najbolje bi bilo korištenje posebnih anticelulitnih krema, koja u svom sastavu uključuju, među ostalima kofein i tvari za zagrijavanje, npr. kapsaicin, koji stimuliraju stanični metabolizam i pomazu sagorijevanje masti nakon apsorpcije u kožu bedara.

Koliko puta dnevno treba koristiti kozmetike to ovisi o tome kako brzo namjeravate izgubiti težinu. Najbolje je mazati uspješno dva puta dnevno, a njihovu primjenu spajati sa limfnom masažom, npr, pomoću posebnih rukavica ili loptica za masažu. Takvo djelovanje će stimulirati limfne žile u potkožnom tkivu i pomaže drenažu limfe, a time i - smanjuje količinu masti u bedrima i stražnjici.

  1. Vježbe

Odlični rezultati u slučaju mršavljenja bedara donose blage vježbe za učvršćivanje. U redu, ali vjerojatno se pitate sada, što znači "blage" i kako da brzo izmršamo bez napora?

Mi smo se požurili s odgovorom: vježbe za trbuh ne moraju biti iscrpljujuće! Naravno, trčanje vjerojatno generira vrlo dobre rezultate u ovom slučaju, ali ako vam se ne sviđa jako preopteretiti se, uvijek možete izabrati drugu, mirniju vrstu prakticiranja aktivnosti. Dobra ideja može biti bicikl normalni ili stacionarni. Izvrsni su isto tako i čučnjevi i iskoraci naprijed.

  1. Dijeta i dodaci

Kako izmršati brzo, jedino sigurno! Budite sigurni da zapamtite ovo, a zajedno sa sportskim aktivnostima i uporabom kozmetike, koristite pravilnu prehranu. I to ne mora biti nužno za mršavljenje! Uglavnom možete jesti baš kao i prije, samo se smanjuje udio šećera u prehrani.

Umjesto toga, jesti puno vlakana, i topljive (heljda, riža) i netopiva (jabuka, limun i sl). Na taj način, ćete imati manje apetita za slatkiše (osjecaj sitosti), i ubrzati metabolizam. Također ćete imati više energije za vježbanje

običnim ili stacionarnim. Izvrsni su isto tako i čučnjevi i iskoraci naprijed.

Dijetu treba podrzati velikom količinom negazirane vode (ispiranje toksina iz tijela) i crvenim čajem (prava potpora za vaš metabolizam). Osim toga, koristite tablete za mršavljenje, koje sadrže visoko koncentrirane ekstrakte mršavljenja od bilja i voća, na primjer uz dodatak zelene kave, peruanske salate, ili guarane.

U zaključku, zapamtite: kako izmrsati brzo na bedrima, samo pomoću metoda 3 u 1 - kozmetiku i njegu, tjelovježbu i prehranu i dodatke u isto vrijeme !!! Tek tada možete uistinu očekivati fantastične rezultate.

Kako brzo smršaviti u predjelu trbuha?

Ako se pitate kako izmršati u predjelu trbuha, na početku presnite razmišljati kako uopće možete. Bolje je da odmah poduzme akciju. Zima je, do ljeta je još puno vremena. Ako počnete sada, u ljeto ćete imati lijepi "radijator"!

Prvo, bez ikakave radikalne dijete! Mnogi ljudi se pitaju kako izmršati brzo, odmah pomisle na dijetu tipa Dukan. Ništa ne može biti dalje od istine.

Ako imaju tendenciju da se stavite na težinu, post će donijeti vasem tijelu više gubitaka nego koristi. Najprije ćete se osjećati jadno. Nedostatak vitamina, minerala i energije utječe na cijeli izgled, a ipak ne gubite na težini nakon toga cete izgledati još gore!

Drugo, jo-jo efekt je zajamčen. Nažalost, brutalna istina je da kako brzo gubite na težini, vaše tijelo brže želi "nadoknaditi" gubitak energije. Nekako preventivno, gomila veće količine masti, "za svaki slučaj", a vi cete dobiti na težini, kao rezultat više nego sto cete izmrsati ...

Takve akcije se loše odraze na stanje kože - kako brzo izgubite na težini, koža nema vremena da se proteže ispravno u tako kratkom vremenu, i bit će malo fleksibilna. Što je još gore, lako se nakon tog vremena također udebljati unutar yo-yo efekta, koža se proteže čak i više! Takvo bezobzirno ponašanje može napraviti da nagomilate malo estetske strije.

Dakle, što učiniti? Kako brzo izsmršati na siguran način? Najbolji početak zaje promjena prehrambenih navika. Za početak, smanjite količinu šećera u prehrani, ali ne odmah i brzo, nego u malim koracima npr. za početak, početi s manje zaslađenim čajem i kavom. Jedite manje slastica i bezalkoholna slatka pića zamijenite čajem ili vodom.

Zatim dodajte sastojke za mršavljenje u svoju prehranu za mršavljenje. To može biti crveni ili zeleni čaj, povrće bogato vlaknima i začine (npr. djumbir, cimet, čili, papar, itd.).

Postupno, kada ste se navikli na nove navike, povećajte postotak sastojaka sa svojstvima mršavljenja u svojoj prehrani, te smanjite udio šećera, masti i ugljikohidrata. Vašu dijetu podržavajte kondenziranim ekstraktima iz biljaka, voća i bilja sa svostvima za mršavljenje - u obliku dodataka prehrani. Tako cete potaknuti metabolizam i dati tijelu tijekom mršavljenja neophodne vitamine i minerale.

Osim toga, ne zaboravite da biste brzo izmršali najbolje je koristiti vježbe. Naravno, ne morate učiniti tisuću sklekovadnevno. U početku je dovoljno, kao u slučaju prehrambenih navika mala promjena - uspravite se i uvucite želudac, hodajte. S vremenom, možete dodati još aktivnosti.